MANIFEST DE L'ESCOLA JOSEP MADRENYS

26 de set. 2017, 10:55 publicada per Escola Josep Madrenys   [ actualitzat el 28 de set. 2017, 12:27 ]MANIFEST DE L’ESCOLA JOSEP MADRENYS

Mestres de l’Escola Josep Madrenys, compromesos amb els drets fonamentals de les persones i dels pobles, en l’educació en valors socials i cívics i en el valor de la democràcia,  davant dels greus i excepcionals esdeveniments que estan succeint  aquests dies a Catalunya:

  • Expressem el nostre rebuig a qualsevol acte que vagi en contra dels drets bàsics dels ciutadans i ciutadanes.
  • Considerem que s’estan vulnerant drets tan fonamentals com la llibertat d’expressió, el dret al diàleg, el dret a la dignitat, el dret a decidir, el dret de reunió i el dret a la intimitat, entre molts d’altres, i entenem que això pot afectar la convivència i el respecte als valors fonamentals de qualsevol societat democràtica.
  • Rebutgem qualsevol forma d’intolerància i abús.
  • Defensem una societat catalana, plural i diversa amb els seus valors de convivència democràtica i capacitat de cohesió social.
  • Continuarem treballant per transmetre aquests valors en el nostre centre.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.                                       

 Mestres de l’Escola Josep Madrenys

 Vilobí d’Onyar, 28 de setembre de 2017


Ċ
Escola Josep Madrenys,
28 de set. 2017, 12:22
Comments